onsdag 1. august 2012

Har du meldt deg på fortellerseminaret?

Hei alle sammen!

Fortellerseminaret er et ledd i museets innsamling av muntlige historier fra den kalde krigens periode. Disse historiene vil kunne inngå som en del av en kald krig utstilling som museet jobber med.

Gjennom prosjekt Isfronten inviterer historisk interesserte til et fortellerseminar i Bodø om den kalde krigen. Samlingen vil gå over to dager.

Vi vil gjerne snakke med deg og din ektefelle om hvordan dere opplevde denne perioden, og hvordan deres liv ble påvirket. Ca. 15 – 18 deltakere samles for å dele, utvikle og produsere historier basert på deres egne opplevelser.

Firmaet Jazzmontør leder seminaret, og vil hjelpe deltakerne med å skrive sine historier. Jazzmontør (www.jazzmontor.no) har lang erfaring med å lede slike prosesser. Vi gleder oss til 2 dager med historiefortelling, produksjon, minner, latter og læring. Vi ser fram til å
holde workshop/fortellersamling i Bodø og er veldig spent på å høre
deres små og store historier.


Trykk HER for program og mer informasjon.

Forberedelser:
Tenk tilbake på livet ditt under den kalde krigen. Hva husker du best? Jobbet du i Forsvaret eller er dine minner knyttet til ditt sivile liv? Opplevde du noe dramatisk eller ble du påvirket av store endringer i hverdagen og samfunnet rundt deg? Hva er ditt beste og verste minne?

Del gjerne denne invitasjonen med andre du kjenner ved å sende dem denne linken på e-post eller skriv ut invitasjonen og del den ut eller heng den opp på aktuelle steder.

Skynd deg å meld deg på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar