mandag 30. juli 2012

Les vår nye brosjyre!

Vi har laget en ny hand out - brosjyre i A5 format. Den får du hvis du besøker oss på Norsk Luftfartsmuseum i Bodø, eller du kan lese den på nettet ved å trykke HER.

Spre linken og brosjyren til så mange du kjenner så flest mulig får høre om vårt unike kald krig prosjekt! Ønsker du å få brosjyren tilsendt på e-post eller i posten, er det bare å ta kontakt med kari@luftfartsmuseum.no eller på tlf:  75 50 78 61/ 75 50 78 56.

Til museets stand på Bodø Air Show 2012, hadde vi fått laget seks flotte bannere. Disse presenterte kald krig-prosjektet vårt sammen med en meget populær åpen Starfighter, et Bell helikopter, ei atombombe og annet materiell og aktiviteter.

Fra NL og LMU's stand i  shelter 305 under BAS 2012.  Foto: KAW, NLIsfronten - "hot spot" ved U2 flyet på Norsk luftfartsmuseum. Foto: KAW, NL


Vi har nå også hengt opp disse bannerne i sivil utstilling på Norsk Luftfartsmuseum. De danner en liten Isfronten -"hot spot" under U2-flyet sammen med brosjyrene våre. Der og ved Starfighteren i militær utstilling, finner du også denne plakaten:


Gjennom vårt delprosjekt Historier fra den kalde krigen, ønsker vi at så mange som mulig skal fortelle oss akkurat sin historie fra denne spesielle perioden. Så har DU en historie å fortelle, ta kontakt med Per Arvid Tellemann på mail eller på tlf.: 75 50 78 67 / 900 18 789. Du kan også legge igjen ditt navn og tlf. nr. i resepsjonen på Norsk Luftfartsmuseum.

I slutten av august arrangerer vi fortellerseminar her i ved Norsk Luftfartsmuseum for tidligere flygere, teknikere fra luftforsvaret og deres ektefeller. Samlingen vil gå over to dager. Hvis du ikke har hørt om dette før men har lyst til å delta, så gi beskjed i resepsjonen eller til til Per Arvid Tellemann på telefon eller på e-post: pat@luftfart.museum.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar