tirsdag 24. april 2012

2013 - Veien mot realisering!

Fristen var 31 mars,  og etter mye intensivt arbeid, ble søknaden til neste års statsbudsjett sendt Kulturdepartementet i tide!


Hele prosjektet har en kostnadsramme på 220 millioner kroner, Nå håper vi at merkanden vi fikk i fjor høst kan gi resultater i form av 7 millioner til opptrapping av arbeidet i 2013. Etter tidsplanen skal Norges store nye kald krig utstilling åpnes i Anlegg 96 til Bodøs 200-års jubileum i 2016.


Næringsavdelingen i Nordland Fylkeskommune og SUL - Bodø har gått inn med midler til videre drift av prosjektet nå i 2012. Vi er ikke helt i mål med lokalt og regionalt spleiselag for årets budsjett men håper at vår søknad til Sparebank 1 Nord-Norge gir resultater!

Utstillingen vil bli en stor og ny attraksjon for fly-og forsvarsbyen Bodø, et urbant tilskudd til en ellers naturbasert turistnæring i Nordland Fylke og en unik anerkjennelse av historien bak moderniseringen av Norge: "Brikken som mangeler " i det internasjonale og nasjonale bildet av vårt land som demokratisk og fredsbevarende nasjon.


Ingen andre land har presentert sin kald krigs historie på en så spennende måte, og denne opplevelsen vil bli et godt eksempel på framtidas museumsopplevelse!

Vil du se og lese hele den nye søknaden? Trykk HER
(eller på linken i høyre kolonne)

Vil du ha den tilsendt som pdf-fil eller i trykt utgave? Send en e-post til: kari@luftfartsmuseum.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar