søndag 1. januar 2012

"Vil ha varm visning av kald tid"

Et flott 2 helsiders oppslag i årets siste Avisa Nordland av Jørgen Mathisen!

Avisa Nordland 31.12.11
Vi er veldig glade for at nå også Bodø og lokalsamfunnet rundt oss har fått øynene opp for dette viktige prosjektet! Dagens avisoppslag gir en god beskrivelse av våre spennende planer med ny museumsavdeling i et unikt lokale og en spennende helhetlig opplevelse av den kalde krigen i Norge. Men vi får også en kort innføring i hovedårsakene til hvorfor denne perioden er så viktig for Norge å formidle for fremtidens generasjoner og omverdenen!

Den siste tiden har vi fått gode signaler fra både Nordland Fylke, UIN, Forskningsrådet, Fauske og Bodø kommune om at de er svært positive til våre planer. Det er interessant at både Næringsavdelingen i NFK og Næringsdepartementet har sett hvilken stor verdi denne utstillingen vil kunne få for både Norge og Nordland også som nærings- og kulturattraksjon.

Mens vi venter i spenning på videre oppfølging av merknaden i statsbudsjettet, håper vi at starten på det nye året kan bringe på plass lokal og regional støtte nok til å sikre videreføring av prosjektet i 2012.

Følg oss på veien videre inn i et spennende nytt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar