tirsdag 29. mars 2011

Søknaden er i trykken! Spennende dager i vente!

Da er vår søknad til Kulturdepartementet endelig i trykken! Det har vært intense dager med hardt arbeid for Team Isfronten og Designfirmaet, PWLabs. Nå har jeg akkurat landet i på Gardermoen og Karl Kleve og Ole Sigurd Sørensen fra LMU kommer etter senere i dag. I morgen starter vi tidlig med møte i Isfrontens Styringsgruppe, denne gangen på Forsvarsmuseet i Oslo. Stacey Spiegel fra PWLabs vil delta på siste halvdel og ha med seg den helt ferske søknaden slik at vi kan presentere den for i Styringsgruppa.

Etterpå skal vi ha et eget møte med PWLabs for å planlegge veien videre. For selv om denne søknaden leveres direkte til Kulturdepartementet i morgen, kan vi ikke senke skuldrene.Vi skal nå jobbe videre med søknaden til hovedprosjektet, selve utstillingen, som skal leveres i desember.

Men vi gleder oss til å presentere utdrag av vår nye søknad for dere så snart den er levert til KUD! I denne søknaden søker vi om støtte til å trappe opp prosjektet betydelig i 2012. Hva vi skal gjøre kan vi ikke røpe enda, men at planene våre er store, spennende og innholdsrike, det lover vi! Så følg med oss videre her og på Facebook!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar