søndag 12. september 2010

Isfronten på studietur!

Undertegnende utenfor Imperial War Museum i London.
Fra den 4.-9. september har jeg og etterhvert flere fra museet vårt, vært på studietur!  Målet var å høste inspirasjon til utforming av den nye utstillingen, men også å lære litt fra arbeid med lignende store prosjekter. 


Jeg startet i London på Museum of London og Imperial War Museum. Den 6. møtte jeg Luftfartsmuseets entusiastiske formidlingsavdeling i Stockholm og vi fortsatte sammen til Armemuseum der, Flygvapenmuseum i Linköping, Junibacken og Vasamuseet i Stockholm for så å avslutte med en flott dag på Maihaugen på Lillehammer.

Humøret og entusiasmen har vært på topp! Vi har truffet mange spennede, flinke, hyggelige og ikke minst gjestfrie mennesker! Kreativiteten har blomstret og vi har lært masse om "what to do and not to do" i den videre planleggingen av utstillingen.

Vi vil rette en spesiell takk til Klas og Anders ved Armemuseum, hele teamet fra Flygvapenmuseum (Veronika, Patricia, Mikael og Olle) og fra Maihaugen (Berit, Truls, Trine og Kjersti) for fantastisk god hjelp, mye nyttig informasjon og lærerike omvisninger og sist men ikke minst en utrolig gjestfrihet med deilig servering!

Bilder og mer info fra turen kommer, så følg med videre!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar