mandag 29. august 2011

Oppdrag Cold Eagle på det Nasjonale museumsmøtet 2011

24.-26. august var det duket for Årets nasjonale Museumsmøte, denne gang i Oslo. Fire representanter fra Norsk luftfartsmuseum deltok på hele/deler av møtet i år.

Det var lagt opp til et spennende program med utstillingsåpninger, Årsmøte i museumsforbundet, foredrag og paneldebatter med tidsaktuelle tema. Selvfølgelig var det også satt av tid til sosialt samvær der man kunne utveksle erfaringer med kollegaer fra andre museer i landet. Vår Formidlingsleder Bodil Nyaas ble valgt inn i styret i Museumsforbundet og vi gratulerer!

Torsdagens siste sesjon var Idétorget, der alle som ønsket kunne melde seg på med et formidlingsopplegg de ønsket å fortelle de andre deltagerne om. Tiden var knapp - kun 10 minutters presentasjon til hvert museum som hadde meldt seg på.

Norsk Luftfartsmuseum hadde forberedt seg svært godt og ønsket å fortelle om vårt nye spennende Team-buildings opplegg til bedrifter, Oppdrag Cold Eagle
 
Bodil Nyaas og Markedssjef Elisabeth Langeland  presenterte opplevelsen i ord og bilder før undertegnede "kledde på seg Obersten" og kjørte en superkort smakebit fra  opplegget for litt småsjokkerte tilhørere.

Da vi var ferdige med "den kalde krigen på 10 minutter"  måtte vi vente i spenning til festmiddagen på avgjørelsen på om Cold Eagle presentasjonen vår falt i smak... 

Vi vant desverre ikke prisen i vår gruppe, men fikk tilbakemeldinger på at vår presentasjon var den aller beste - ei trøst!

På kvelden var det duket for en flott festmiddag i Fanehallen på Akershus festning der vi ble satt i stemning av trommesalutt, tidsriktige uniformer m.m.

Kilde: nrk.no/ Foto: Norsk Teknisk Museum


Under middagen ble prisen Årets museum høytidelig utdelt. 
De nominerte i år var: 
 Vinneren ble Norsk teknisk museum. Se mer fra utdelingen på nrk.no  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar